понедељак, 5. јануар 2009.

Dz-Dz i drugari + Metak za zlikovca 11. u Hektoru

Drugovi i drugarice,
DzDz je odlucio da ove prilike napravi veliki reunion i sazove sve clanove ikada prosle kroz grupu. I sve to povodom odlaska naseg maticnog basiste Shoneta, koji ce uskoro nastaviti sa zivotom i radom na Americkom tlu. Osim bivsih clanova benda bice tu i gostiju iz mnogih prijateljskih beogradskih grupa koji ce sa nama odsvirati i otpevati pesme sa DzDz autorskog repertoara.
Kao specijalni gosti iste te veceri nastupice i nasi veliki prijatelji, bend Metak za zlikovca, koji ce cak za ovu priliku spremiti i jednu obradu DzDz-a u svom maniru, koju ce izvesti uz njihov standarni repertoar.
Kao vodeci pre and after party Dj set majstor atmosferu vodice jos jedan nas prijatelj Disk Jockey Kreshimir Cicolina, poznat svima onima koji prate veceri koje organizuje famozna Disko Mafija.
Jedna od bitnijih stvari koje zelimo da naglasimo je da je ovaj dogadjaj koncert i istovremeno velika gradska zurka, koja ce biti zabelezena sa pet kamera i tonskim rekorderom. U planu je da se taj snimak kasnije montira i objavi kao legitimno DzDz multimedijalno izdanje, i pozivamo sve ljude zeljne dobre svirke i provoda da dodju i uvelicaju ovaj dogadjaj svojim prisustvom, ujedno i ovekovece sebe i tu atmosferu u tonu i slici.
Koncert ce se odrzati 11. januara u beogradskom klubu "Hektor"(ex Džungla), Skadarska 40c, sa pocetkom u 21h. Ulaznica je 200 dinara.
Evo nekih drugara koji su najavili svoj dolazak i zajednicki nastup:
Metak za zlikovca
DJ Krešimir Ćićolina
Andrija,Boban(Irie FM)
Peca
Borko(Disko mafija)
Dragana(Madlenijanum)
Tića (GKT)(HORKESTAR)
Djole (Sixpack)
Gagi i Deki (Sajsi)
Anica(exDZDZ)
Jovana i Sanjica(FLOAT)
i jos neki....
Pripreme za nastup su u toku, tako da ocekujte maksimum od svih nas. Veliki pozdrav i vidimo se!
DzDz i Drugari.


Нема коментара: